Báli márványminta 3D masnival - SBS - Marton Bettina

Ezt a kocka körmöt a különleges márványminta, az arany mosolyvonal és a leheletfinom 3D masni teszi igazán ünnepivé. Tanuld meg Te is, hogyan varázsolhatsz ünnepien csillogó márványhatást vendégeid körmére!

Valentin-napi vörös stiletto SBS - Bán Niki

Valentin-nap alkalmából elindítottuk legújabb szalonköröm versenyünket. A téma azonban nem csak benneteket, hanem oktatóinkat is megihlette. Bán Niki tűzpiros stiletto körmöt készített vendégének, aminek az elkészítését most lépésről lépésre be is mutatjuk Nektek!

Cover - Latte Köröm Step by Step

Új trend a latte- azaz tejes fehér szín - és a körömágyhosszabbító szín kombinációja, ezek összemosásával létrehozott köröm. Behán Évi, BrillBird Referencia Szalon tagunk készített is egy ilyen körmöt és elkészítette ennek step by step fotó sorozatát is. Gratulálunk Évi!

Tengerkék ragyogás - SBS - Lakatos Zsuzsanna

Ebben az egyedülálló, 29 képből álló Step By Step-ben a gyönyörű kék köröm elkészítésének MINDEN apró mozzanatát bemutatjuk, hogy lássátok, hogyan készül egy tökéletes köröm. Az egyedülálló részletességnek hála Te is rájöhetsz, esetleg mit kell még máshogy csinálnod!

Élénkzöld színátmenetes köröm fehér virágokkal - Step by Step - Laki Zsuzsival

Az, hogy tél van, nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondanunk a színekről. Zsuzsi két élénk, hideg tónusú zselével készített feltűnő körmöket melyen a szabadszél színei, a beépített díszek és a virágok még jobban kihangsúlyozzák a formát.