Fehér Stiletto Valentin Festéssel - Kostyák Katalin

Kostyák Katalin, BrillBird Románia trénere egy igazán Valentin napi köröm elkészítését mutatja be nektek lépésről lépésre, kizárólag a kiváló minőségű BrillBird alapanyagok használatával!

Pezsgő műköröm - SBS Laki Zsuzsival

Az ünnepek idején, különösen szilveszter közeledtével gyakran pukkannak a pezsgősüvegek. Az ünnepek csillogását, a gyöngyöző pezsgő színét, és az új esztendő várásának varázsát és titokzatosságát adja vissza ez a gyönyörű köröm, melyet készítője, Laki Zsuzsi lépésről lépésre mutat be nektek!

Gyönyörű porcelánrózsák - Porcelán SBS

Tavasszal versenyt hirdettünk Nails & Fashion Desinger néven, az online verseny során vártuk a kedvenc ruháitokhoz tervezett köröm szettet. A verseny különdíjasa Kemencei Mónika lett, aki teljes átalakításban vehetett részt: körmökkel, sminkkel, fotózással a BERNICE FASHION és a BRILLBIRD jóvoltából.

Mester Edina – Sugar effect körmök

Mester Edina csodaszép Sugar effect körmökkel köszöntötte a tavaszt, melyek lassan a nyarat is szalonodba varázsolják. Reméljük, hogy megihlet majd Téged is!

Tavaszi körmök szivacsos technikával és Peel Off Skin Protect segítségével

ÚJ Peel Off Skin Protect! Készíts tökéletes manikűrt ezzel a folyékony lehúzható bőrvédő anyaggal, amellyel elkerülhető, hogy felesleges anyag kerüljön a kutikulára és az ujjakra.