Rugalmas kagylólap beépítése

Rendkívüli népszerűségnek örvend manapság a műkörömbe építhető csipke, kagylólap, madártoll illetve egyéb - a természetben illetve környezetünkben is fellelhető - tárgyak, anyagok körömbe történő beépítése. Valódi csipke beépítését már bemutattuk nektek, így elérkezett az idő, hogy a rugalmas kagylólapok...

Őszi köröm step by step Marton Bettinától

Ha ősz, akkor sok mindenkinek a sütőtök, az őszi levelek jutnak az eszébe. Bettina ezt a hangulatot szerette volna felidézni, szerintünk sikerült :-)

Élénkzöld színátmenetes köröm fehér virágokkal - Step by Step - Laki Zsuzsival

Az, hogy tél van, nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondanunk a színekről. Zsuzsi két élénk, hideg tónusú zselével készített feltűnő körmöket melyen a szabadszél színei, a beépített díszek és a virágok még jobban kihangsúlyozzák a formát.

SBS - Őszi termések műköröm sbs - Antali Anita

Ez a gyönyörű oroszmandula köröm az ősz jegyében készült. A lehulló levelek gazdag, mély színeit az élénk, piros őszi termések teszik teljessé. Kifinomult részlet a beépített díszek sejtelmes csillogása a minták alatt. Gratulálunk a beküldőnek, Antali Anitának!

Podoba Anita Step by Step

Podoba Anita megmutatja, hogy nem is olyan nehéz, egy első látásra bonyolultnak tűnő alkotás elkészítése. Nézzétek meg lépésről-lépésre, hogy készültek el ezek a gyönyörűséges körmök.