Termékek katalógus

 

Megérkezett a BrillBird Nagykatalógus 2017/2018!

Kattints a képre és lapozd ONLINE!

 
 
 
 
 
Megjelent a BrillBird 2016/2017 Oktatási katalógusa!
 
A képre kattintva, LAPOZZ bele katalógusunkba

 
 
 
LadyLash Katalógus - Luxus Pillahosszabbítás, láthatatlan illesztés
 
A képre kattintva, LAPOZZ bele katalógusunkba
 
A BrillBird műkörömalapanyag márka, ahogy a neve is mutatja egyszerűen csak szárnyall mint a madár, hihetetlen magaslatokba jutott el alapítása óta.
Európa-szerte, sőt már Ausztráliában is több és több műköröm viszonteladó hirdeti büszkén, hogy a BrillBird csapat tagja, hogy egy igazán elegáns kivitelű, magas minőségű, a szépségipar minden igényét kielégítő műköröm márka képviselője. Büszkék vagyunk! Büszkék vagyunk, hogy már 20 viszonteladóval rendelkezünk világszerte. Magyarországon is folyamatosan nő viszonteladóink száma, illetve Ti műkörmösök is egyre többen szerettek bele minőségi műköröm alapanyagainkba, csodás színeinkbe legyen szó akár műköröm zselé, műköröm porcelán vagy gél lakk színskálánkról, illetve legfrissebb innovációinkba.
Az induláskor célunk volt létrehozni egy olyan műköröm márkát, mely nemcsak csomagolásában és minőségében exkluzív és kiváló, hanem elérhető is marad. Elérhető marad minden igényes műkörmös számára, aki a magáénak érzi a BrillBird szellemiségét, aki elkötelezett az igényes, minőségi, professzionális munka és az állandó, megalkuvást nem tűrő fejlődés mellett. Immár elmondhatjuk, sikerült.
Sosem engedtünk a minőségből, követtük a trendeket és nem egyszer diktáltuk azokat, és ezzel egyidejűleg létrehoztuk az igényes BrillBird műkörmösök közösségét. Köszönjük Nektek, hogy egy, a szakmában teljesen egyedülálló, összetartó közösséget alkottok. Nélkületek ez nem sikerülhetett volna. 
Köszönjük, hogy mindig velünk vagytok műkörmös rendezvényeinken, vásárlásaitokkal, visszajelzéseitekkel és állandó jelenlétetekkel a Facebook oldalunkon is mindig támogattok bennünket. Az embernek kedve támad ebbe a csapatba tartozni: akár mint BrillBird műköröm alapanyag felhasználó, a BrillBird műköröm továbbképzések tanulója, BrillBird versenyző vagy Nails Premier szakmai nap látogatója...
A BrillBird ajtaja nyitva áll minden igényes körmös előtt!

Letölthető katalógusok