Műköröm alapanyag webruház

A kategóriákra kattintva a termékekhez jutsz.

A BrillBird műköröm alapanyag webáruházában megtalálhatsz mindent, amire a szalonmunka során szükséged van, valamint amire a műkörmös versenyeken szükséged van.  A BrillBird 2016-ban már több mint 20 országban van jelen világszerte, köztük Amerikában és Ausztráliában. Büszkék vagyunk rá, hogy egy igazán elsőrendű, magas minőségű brandet képviselünk 3 kontinensen, ahol több tízezer szakember választja a szépségipar minden igényét kielégító műköröm márkát.

Termékpalettánk rendkívül széles, az alaptermékek mint: műköröm zselék, műköröm porcelánok, gél lakkok - zselés lakkok, akril- és akvarel festékek, UV lámpák, LED lámpák és műkörmös csiszoló gépek mellett, a műkörmös piac legújabb innovációival, a legfrisebb trendekhez szükséges alapanyokkal is találkozattok a webáruházban.

Széles színválasztékunkban megtalálhatjátok a különböző hatásokat, effekteket mint fémes - Liquid Metal színek, Frosty - szirázóan csillogó színek, Diamond - gyémántfényben szikrázó színeket, hogy csak néhányat soroljunk fel a kedvencek közül. 

Építő műköröm zseléink több nemzetközi versenyen bizonyítottak, de a szakma iránt elhivatott körmösök is szívesen használják a mindennapi szalonmunka során. A BrillBird duplaszárnyú műköröm sablonjai méltán híresek tökéletes tapadásukról, illetve formatartó képességről. Aki egyszer kipróbálja ragaszkodni fog hozzá. 

A BrillBird reszelő speciális szemcsézetüknek köszönhetően rendkívül hosszan tartó igénybevételt követően is megdöbbentően hatékonyak. 

Webáruházunkból könnyedén rendelhetsz! Válogass a termékkategóriák között, helyezd kosárba kedvenc termékeidet majd ezt követően fizethetsz akár online bankkártyával vagy a futárnak a termék átvételekor.  A megrendelt termékeket általában egy munkanapon belül postára adjuk!

Dolgozz Te is luxus minőségű műkörmös termékeinkkel és tartozz a műkörmös szakma élvonalába!