BRUSH&GO GEL&LAC KEZDŐKÉSZLET - GOGL62 -MINDEN AMIRE SZÜKSÉGED VAN A GÉL LAKKOZÁSHOZ

BRUSH&GO GEL&LAC KEZDŐKÉSZLET - GOGL62 -MINDEN AMIRE SZÜKSÉGED VAN A GÉL LAKKOZÁSHOZ

Az egyetlen rétegben fedő, fixálásmentes Brush&Go Gel&Lac kedvező árú kezdőkészletben! Az összes szükséges alapanyaggal, kellékkel és géppel, ami Brush&Go Gel&Lac körmök elkészítéséhez, és leoldásához szükséges! Több, mint 20% kedvezménnyel!

Ár: 9 900 Ft

db

 MINDEN SZÜKSÉGES ALAPANYAGGAL, KELLÉKKEL

- BRUSH&GO GEL&LAC ELKÉSZÍTÉSÉHEZ ÉS LEOLDÁSÁHOZ

- 8 ML-ES, SZUPERKIADÓS BRUSH&GO GEL&LAC-KAL

- EXTRA ERŐS. 5 UJJAS LED LÁMPÁVAL, MELY MINDEN GEL&LAC-OT BŐRÖSÖDÉS MENTESEN MEGKÖT

- RÉSZLETES HASZNÁLATI ÚTMUTATÓVAL ÉS SBS-EL


A készlet tartalma:

• 1x Brush&Go Gel&Lac 8ml
• SCRUB 30ml
• LED Lamp
• Acryl Remover 30ml
• Fém bőrfeltoló
• Vendégreszelő
• 20db leoldó fólia
• 20db szálmentes törlő
• 3 gyönyörű és divatos színvariációban!
• Minden szükséges alapanyaggal, kellékkel
• Brush&Go Gel&Lac elkészítéséhez és leoldásához
• 8ml-es, szuperkiadós Brush&Go Gel&Lac-al!

 

 

Színtrend:


Vissza

Kapcsolódó termékek

Új Cinnamon Bear árnyalatban. A Brush&Go Gél Lakk anyagcsoport kulcs a 20 perc alatt elkészíthető manikűrhöz....

Ár: 2 800 Ft

db
Részletek

Új Steel Gray árnyalat. A Brush&Go Gél Lakk anyagcsoport kulcs a 20 perc alatt elkészíthető manikűrhöz. Akár...

Ár: 2 380 Ft

db
Részletek

A Brush&Go Géllakk anyagcsoport kulcs a 20 perc alatt elkészíthető manikűrhöz. Akár egyetlen rétegben is fed,...

Ár: 2 380 Ft

db
Részletek

Műköröm alapanyagok - műkörmös webáruház

Műköröm alapanyag webáruházunkban megtalálhatsz minden műkörmözés, műköröm építés, körömdíszítés során használatos műkörmös alapanyagot, kelléket valamint a manapság oly népszerű gél lakkozáshoz szükséges alapanyagok, eszközök széles választékát. Ha a legmagasabb minőségre vágysz, nálunk jó helyen jársz.

A műköröm alapanyagok közül legyen szükséged akár egy jó minőségű műköröm zselére, egyedi, jól takaró színes zselére, vagy a legfinomabb őrlésű műköröm porcelánra, esetleg a műköröm kellékek közül műkörmös ecsetre vagy körömreszelőre, nálunk biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Zselés lakk kínálatunkban is biztosan megtalálod a számodra és vendégeid számára legkedvesebb gél lakk árnyalatokat, hatásokat. 

A műkörmös webáruház termékei között böngészve elolvashatod azok főbb minőségi jellemzőit, tájékozódhatsz a műköröm alapanyagok, kellékek tulajdonságairól, áráról, s egy kattintással akár kosaradba is rakhatod a kiválasztott terméket. Egyes műköröm termékeknél az adott termékkel készült munka is megtalálható, így magabiztosan tájékozódhatsz a termék színéről, felhasználási módjairól. 

A vásárlás lezártával pedig nem kell mást tenned, mint a kosárban levő műkörmös termékek megvásárlási szándékát megerősítened és a kiszállításhoz szükséges adatokat megadnod.

A megrendelt műkörmös alapanyagok futárszolgálat segítségével jutnak el hozzád, utánvétes fizetéssel. A csomagolás díja 10.000 forint értékhatárig 950 Ft., 10.000 forintos értékhatár felett díjmentes.

Reméljük, hogy minden rendben történik a vásárlás során és elégedett ügyfeleink között tarthatunk számon. Az elállás joga azonban a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében megillet Téged. A megrendelt terméket a kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül  visszaküldheted részünkre.