MATT FINISH GEL – MATT FEDŐZSELÉ 15ml

MATT FINISH GEL – MATT FEDŐZSELÉ 15ml

A BrillBird egyik legújabb, az aktuális trendeket követő univerzális terméke a Matt Finish Gel. Univerzális, mivel bármilyen felületen, azaz zselé, porcelán vagy Gel&Lac felületén is könnyen alkalmazható.

Ár: 2 980 Ft

Akciós ár: 2 384 Ft

db

Előnyei: 

  • Rövid idő alatt bármely felületet tökéletesen csillogás mentessé, azaz mattá varázsolhatsz
  • Leoldható, így Gel&Lac körmök esetén is tökéletes választás.
  • A BrillBird matt fedőzseléje rendelkezik a fedőzselék elengedhetetlen tulajdonságaival, azaz nem tompítja az eredeti színt - azok ugyanolyan élénkek maradnak. 
  • Erős védőréteget képez a körmön, annak felülete nem karcolódik, nem kopik, nem fényesedik vissza. 

BB Tipp: Ha  igazán egyedit szeretnél alkotni kombináld a matt és fényes felületeket, díszítsd a matt körmöket 3D zselével, Silhouette matricával és vendégeid mindig az aktuális trendeknek megfelelő körmökkel bűvölhetik el környezetüket.

Kötésidő: 3-4 perc


Vissza

Kapcsolódó termékek

Rendkívül gyors és látványos szalondíszítési technika. Az apró sablonok megadják a minták sziluettjeit,...

Ár: 450 Ft

db
Részletek

Rendkívül gyors és látványos szalondíszítési technika. Az apró sablonok megadják a minták sziluettjeit,...

Ár: 450 Ft

db
Részletek

Műköröm alapanyagok - műkörmös webáruház

Műköröm alapanyag webáruházunkban megtalálhatsz minden műkörmözés, műköröm építés, körömdíszítés során használatos műkörmös alapanyagot, kelléket valamint a manapság oly népszerű gél lakkozáshoz szükséges alapanyagok, eszközök széles választékát. Ha a legmagasabb minőségre vágysz, nálunk jó helyen jársz.

A műköröm alapanyagok közül legyen szükséged akár egy jó minőségű műköröm zselére, egyedi, jól takaró színes zselére, vagy a legfinomabb őrlésű műköröm porcelánra, esetleg a műköröm kellékek közül műkörmös ecsetre vagy körömreszelőre, nálunk biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Zselés lakk kínálatunkban is biztosan megtalálod a számodra és vendégeid számára legkedvesebb gél lakk árnyalatokat, hatásokat. 

A műkörmös webáruház termékei között böngészve elolvashatod azok főbb minőségi jellemzőit, tájékozódhatsz a műköröm alapanyagok, kellékek tulajdonságairól, áráról, s egy kattintással akár kosaradba is rakhatod a kiválasztott terméket. Egyes műköröm termékeknél az adott termékkel készült munka is megtalálható, így magabiztosan tájékozódhatsz a termék színéről, felhasználási módjairól. 

A vásárlás lezártával pedig nem kell mást tenned, mint a kosárban levő műkörmös termékek megvásárlási szándékát megerősítened és a kiszállításhoz szükséges adatokat megadnod.

A megrendelt műkörmös alapanyagok futárszolgálat segítségével jutnak el hozzád, utánvétes fizetéssel. A csomagolás díja 10.000 forint értékhatárig 950 Ft., 10.000 forintos értékhatár felett díjmentes.

Reméljük, hogy minden rendben történik a vásárlás során és elégedett ügyfeleink között tarthatunk számon. Az elállás joga azonban a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében megillet Téged. A megrendelt terméket a kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül  visszaküldheted részünkre.