Tudd meg melyik évszaktípus a tiéd

Ha tisztában vagy vele, hogy melyik évszaktípus vagy, akkor bizonyára nem okoz gondot a hozzád illő árnyalatok megtalálása öltözködés, sminkelés és körömszín választás esetén. Ha esetleg még nem tudod melyik típusba tartozol, akkor cikkünk remélhetőleg segíteni fog. Így az év vége közeledtével jönnek az ünnepek,...

Színes zselé kedvencek

Bemutattuk már Nektek kedvenc Hypnotic Gel&Lac színeiteket és kedvenc nail art kiegészítőiteket is. Most a színes zseléken sor, hogy összegezzük kicsit, hogy mely zselé színeink, zselé csoportjaink a legnépszerűbbek, miket kérnek a vendégek, miket tartotok fontosnak beszerezni. Lássuk milyen izgalmakat tartogat a top színes...

Őszi köröm színek és outfit ötletek

Az ősz a változatos színeivel szinte mindenkit elkápráztat és inspirál. Igaz az időjárás egyelőre nem túl őszies, de a jellegzetes őszi tónusok már megjelentek, így kedvet kaphatunk ahhoz is, hogy körmeink is ezekben az árnyalatokban pompázzanak. Ebben a cikkben most mutatunk nektek pár körmöt outfit ötletekkel együtt.

TOP10 nail art körömdíszek

A Ti vendégeitek is imádják a körömdíszeket, különféle effekteket, króm porokat, köveket? Most összegyűjtöttük nektek a legkedveltebb nail art termékeinket, lássuk, hogy miket használtok a leggyakrabban!

Bemutatjuk kedvenc Hypnotic Gel&Lac színeiteket!

Sokszor visszatérő kérdés, melyek a legnépszerűbb színek, ki mit használ a szalonban, egy-egy évszak kezdetén mire cseréli le a választékot. Kedvenc Hypnotic Gel&Lac színeiteket összefoglaló írásunkkal most ebben szeretnénk segíteni nektek.