Ilyen volt a BrillBird Szalon Nails Premier 2016 ősz

Piros moziszékek, hatalmas vászon, amire több száz szem meredt, nézve körmös előadásainkat a BrillBird Szalon Nails Premieren a Corvin Moziban.

Interjú Diószegi Bea professzionális kozmetikussal a LadyLash nemzetközi oktatójával

A LadyLash márka megújulása kapcsán beszélgettünk Diószegi Beával, aki a brand nemzetközi oktatója, mindemellett professzionális kozmetikus. Kérdeztük a kezdetekről, trendekről, kinek is ajánlott ez a szakma.

Nails Premier Szalon Köröm Verseny - Eredményhirdetés

Az ősz elején indítottuk Szalon Köröm Versenyünket, ahova a vártnál sokkal több pályázat érkezett. A közel négyszáz nevezés egyrészt hatalmas öröm volt számunkra, hogy ilyen sok BrillBird termékkel, gyönyörűen dolgozó műkörmöst láthattunk, másrészt nagyon nehéz volt a döntés.

2013 Tavaszi SZALON NAILS PREMIER beszámoló

RENGETEG ÉRDEKLŐDŐ, TÖMÖTT VÁSÁRTÉR, POZITÍV VISSZAJELZÉSEK Hatalmas sikerrel mutatkoztak be a BrillBird nyári újdonságai hétvégén a Corvin Moziban megrendezett Szalon Nails Premier rendezvényünkön.

Nails Premier 2012 ősz beszámoló

Ismét nagy sikerrel zárult a Nails Premier, a BrillBird immár hagyományosnak számító szakmai napja, ahol a középpontban egyértelműen a műköröm, műköröm újdonságok kerültek. A hangulat fergeteges volt, ezt a cikk alatti képek bizonyítják leginkább.