Ízelítő az őszi körömtrendekből - Vörös körte

Aki a szépségszakmában vagy divatszakmában dolgozik, annak már éves rutinná válik az előregondolkodás. Miközben hetek óta a hőmérőhiganya túllépi a 30 fokot, mi már az őszi trendszínekről ábrándozunk, és készítjük elő az új árnyalatok az októberi BrillBird Szalon Nails Premierre. Itt megjegyeznénk, ugye idén is...

Karácsonyi- Szilveszteri Báli Szalonköröm Verseny Díjazottjai

Elérkezett a várva várt pillanat, hogy annyi izgalom és munka után kiderüljön ki készítette a BrillBird csapata szerint a 2015-ös év legszebb ünnepi szalonkörmét!

BrillBird Szalonköröm Verseny - A NŐ DICSÉRETE

Mit jelent a nőiesség? A rózsaszínt, a finom vonalakat, a csillogást? Vagy a dolgozó nők elegáns francia körmeit? Az édesanyák praktikus Gel&Lac-ját? A színeket? Vagy épp a sötét tónusokat? Bájos, szexy, kifinomult, elegáns, hippi, vagy szolid? Mutassátok meg nekünk, mit viselnek A NŐK!

Szalon Nails Premier 2018 tavaszi-nyári újdonságokkal

Ismét elérkezett a várva-várt időszak, a BrillBird kínálata megújul a legfrissebb tavaszi-nyári trendeket követve!

A nő dicsérete - Szalonkörömverseny EREDMÉNYHIRDETÉS

Ismét véget ért a szalonköröm versenyünk, és a több száz beérkezett körömből a zsűrinek most sem volt könnyű kiválasztani a legjobbakat. Azonban megszületett az eredmény, összesen 17 díjat osztottunk ki. Ebből 14 különdíjas, melyből kettőt a BrillBird közösség választott ki a Facebookon. Nézzük!