Motoros bajnok első manikűrje

Dübörgő motorhang, női szemmel is gyönyörűnek mondható zöld Kawasaki parkolt le a BrillBird előtt. Kis Viktória, motorversenyző egy gél lakkra érkezett hozzánk, miközben mi jól kikérdeztük, hogy is esett erre az igazán extrém sportra a választása, és egy ilyen csinos lány emellett, hogy éli meg a nőiességét?

Új csoda a BrillBird üzletben és viszonteladóinknál. Már kapható a Lady Lash luxus szálankénti szempilla!

LADY LASH ÉLEN AZ INNOVÁCIÓBAN - NEM CSAK KOZMETIKUSOKNAK! A szempillahosszabbítás lelke a ragasztó: a LadyLash fekete ragasztója (The Black Glue) a legújabb technológia szerint alacsony kipárolgás mellett is maximális ragasztóerőt biztosít hosszú hetekig.

Minden BrillBird oktató olimpiai aranyéremmel a nyakában tért haza Londonból a Nailympics versenyről, a Körömolimpiáról!!!

2012. szeptember 22-24-ig került megrendezésre Londonban a Nailympics műköröm építő- és díszítő verseny azaz a Körömolimpia.

Hypnotic Gel&Lac - a gél lakkok új generációja

Gyönyörű, színnel azonos üvegekben! Rendkívül jól pigmentált színek! Több mint 3 hétig tartós! Új fejlesztésű, tartósabb alap - Hypnotic Bond és garantáltan kopás- és sárgulás mentes fedőfény - Hypnotic Top

Békefiné Müller Georgina: Tippek kezdő műkörmösök számára

Első hallásra úgy tűnhet, hogy ugyan már, manikűrözni, műkörmöt építeni bárki tud, akinek van egy kis kézügyessége. Hát bizony ez nem így van. Sokaknak fogalmuk sincs róla, hogy milyen egészségkárosodást okozhatnak egy rosszul elvégzett manikűrrel, vagy egy házi módon barkácsolt műkörömmel.