Nailympics Australia – BrillBird sikerek a műkörmös szakma világából

A BrillBid csapata tarolt az Ausztrál Nailympics versenyén! Gratulálunk a ragyogó, BrillBird trófeákhoz Kathy White-nak és Andrea Alston-nak! Büszkék vagyunk rátok, Lányok! Köszönjük, hogy a BrillBird műköröm termékeit választottátok, és műköröm alapanyagainkkal hozzásegíthettünk benneteket a fényes győzelemhez!

Újdonság!!!

Vendégreszelő CSAK 90 Ft/darab. Ajándékozz Te is vendégeidnek mini BrillBird vendégreszelőt, kis ráfordítással örömet szerezhetsz visszatérő vendégeidnek. Táskában is könnyen elfér!! Akár műköröm - akár természetes köröm azonnali igazításához kitűnő választás. A képre vagy ide kattintva a műköröm...

10.000 like a Facebookon!

Elértük a 10 000 like-ot! Köszönjük mindenkinek, aki követ minket, likeolja képeinket, oktatóink munkáit, programjainkat, biztat minket! Köszönjük a támogatást!

Óriási BrillBird Siker az USA-ban!!!

Német viszonteladónk Anela Galic Mucic egy arany, egy ezüst- és egy bronz éremmel a nyakában, valamint a BAJNOKOK BAJNOKA címmel a nyakában tért haza a Californiában megrendezésre kerülő PHAMExpo rendezvényről!!!

Diószegi Beáta: Új divatőrület - LadyLash szemöldökdúsítás

"Vastag vagy vékony, sötét vagy világos, hosszú vagy rövid? Örök dilemma: milyen legyen a szemöldökünk? Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy olyan szemöldököt viseljen, ami arcformájához a leginkább passzol." – Diószegi Beáta, LadyLash oktató.