Bán Niki: NailCamp - táborozós élményeink

Hatalmas várakozással és izgalommal indultam az első NailCamp táborba. A helyet már egy korábbi látogatás alkalmával megismertem, és már akkor is lenyűgözött. A szálloda a csend, a nyugalom és a békesség paradicsoma. A BrillBird egy olyan helyet biztosított számunkra, ahol megszűntek a külső ingerek, behatások és...

BrillBird manikűr a Cosmopolitan Ruhacserén

A Cosmopolitan magazinnal együttműködve a Ruhacsere rendezvény alatt a BrillBird versenyzői és oktatói gyönyörű manikűrt készítettek a kátogatóknak. Bemutattuk a legnépszerűbb körömlakk trendeket és díszítési technikákat. Cosmo lányok lettek a BrillBiroktatók!

BRILLBIRD Győzelmek Sorozata Világszerte

A 2014. október 18-19-i hétvégén a világ számos pontján rendeztek műkörmös versenyeket és kiállításokat, ahol több viszonteladónk és még annál is több versenyzőnk volt érdekelt, így volt kiért szurkolnunk.

Legyen mindenkinek karácsonya! - Írd meg, kiknek segítsenek a BrillBird angyalok

A BrillBird és országos viszonteladó partnerei ebben az évben úgy döntöttek, hogy az év végi vacsora és céges ajándék helyett, idén azoknak adják az erre szánt pénzt, akiknek nagyon szükségük van rá!

Online LadyLash szempillaverseny

Köszöntsd a karácsonyi szezont ünnepi hangulatba öltöztetett szempillákkal! Nevezz online szempillás versenyünkre, és nyerj értékes ajándékcsomagot! Kérjük, olvasd el figyelmesen a versenykiírást!