Körmözés vs. Család

Körmözés vs. Család. Ugye ismerős a helyzet? Reggeltől-estig, hétfőtől-vasárnapig tele a naptár, körmös rendezvények egymás után, gyakorlás éjjelente és a pénztárca egyre csak dagad! Mindig erre vártál, ugye? De mit szól ehhez a párod vagy a család?

BrillBird tanfolyam útmutató 10 egyszerű lépésben

Kedves BrillBird tanfolyamra járok, illetve jövendőbeli BrillBird tanfolyamosok! Összeállítottunk egy cikket, hogy még könnyebbé tegyük számotokra a képzésekre való jelentkezést. Kérjük, olvassátok el figyelmesen!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, Kedves BrillBirdösök!

Elérkezett az év vége, gyorsan elrepült ez az év is. :-) Szeretnék a teljes BrillBird csapat nevében Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és csodaszép körmökben gazdag Újévet Kívánni Nektek!!!

A BrillBird angyalai az ünnepek alatt sem álltak meg

Karácsonykor összesen hat családnak tudtuk szebbé tenni az ünnepet. Köszönjük viszonteladó partnereinknek, hogy segítettek és Nektek, körmösöknek, hogy megvalósulhatott ez az akció!

BrillBird Nemzetközi Tréning - 12 ország közel 50 résztvevőjével

Múlt héten került megrendezésre a BrillBird Nemzetközi Tréningje, melyre külföldi viszonteladóink nevezhették magukat illetve oktatóikat. Négy nap teljes egészében a műkörömről, műkörmökről és nailartról szólt. Végül 12 országból érkeztek hozzánk viszonteladók, oktatók, akiknek elsődleges célja az volt, hogy...