Színes zselé kedvencek

Bemutattuk már Nektek kedvenc Hypnotic Gel&Lac színeiteket és kedvenc nail art kiegészítőiteket is. Most a színes zseléken sor, hogy összegezzük kicsit, hogy mely zselé színeink, zselé csoportjaink a legnépszerűbbek, miket kérnek a vendégek, miket tartotok fontosnak beszerezni. Lássuk milyen izgalmakat tartogat a top színes...

Őszi köröm színek és outfit ötletek

Az ősz a változatos színeivel szinte mindenkit elkápráztat és inspirál. Igaz az időjárás egyelőre nem túl őszies, de a jellegzetes őszi tónusok már megjelentek, így kedvet kaphatunk ahhoz is, hogy körmeink is ezekben az árnyalatokban pompázzanak. Ebben a cikkben most mutatunk nektek pár körmöt outfit ötletekkel együtt.

TOP10 nail art körömdíszek

A Ti vendégeitek is imádják a körömdíszeket, különféle effekteket, króm porokat, köveket? Most összegyűjtöttük nektek a legkedveltebb nail art termékeinket, lássuk, hogy miket használtok a leggyakrabban!

Bemutatjuk kedvenc Hypnotic Gel&Lac színeiteket!

Sokszor visszatérő kérdés, melyek a legnépszerűbb színek, ki mit használ a szalonban, egy-egy évszak kezdetén mire cseréli le a választékot. Kedvenc Hypnotic Gel&Lac színeiteket összefoglaló írásunkkal most ebben szeretnénk segíteni nektek.

BrillBird Szalon Nails Premier 2019 Ősz - Élménybeszámoló

Október első hétvégéjén újra egy egész nap szólt csak a körmökről a Corvin Moziban. Bemutatásra kerültek a 2019-es év őszi-téli újdonságai, valamint a látogatók fantasztikus ajándékokkal és a workshopokon szerzett hasznos tudással térhettek haza, a beszerzett újdonságokon kívül.