Új viszonteladói üzlet nyílik Kaposváron

Teljes BrillBird termékpalettával megnyitotta kapuit a Kaposvári BB viszonteladónk. Természetesen náluk is ugyanazzal a magas színtű szolgáltatással és ugyanazokkal a műköröm alapanyag akciókkal találkozhattok, amit mi központilag is meghírdetünk. Október 7-én pedig egy nagyszabású, INGYENES NYÍLTNAPPAL KÉSZÜLNEK...

Újdonság - Bevezető áron

A LadyLash szálankénti szempilla rajongóinak ezúton szeretnénk bemutatni egy újdonságot, mely most RENDKÍVÜL KEDVEZŐ, BEVEZETŐ ÁRON vásárolható meg! Ez a termék nem más, mint a LadyLash - Diamond Shine Lashes készlet.

BrillBird műköröm a Juventus rádió roadshowján, a Dagály strandon

A 25 éves Juventus rádió születésnapi roadshowján a Dagály strandra költözött az exkluzív közvetítő-kamion, ezen a napon velük tartott a BrillBird is! A Juventus a zenéért, a BrillBird a körmökért és a hangulatért felelt!

Sikeres vizsga, sikeres szakma

OKJ-s tanulóink a hétvégén tették le sikeresen kézápoló és műkörömépítő vizsgájukat, ezzel pedig újabb tehetségeket üdvözölhetünk szakmánkban!

Sikeres Brill Nap Pécsen

Teltház volt Március 3.-án, vasárnap Pécsen. A Laterum Hotel előadótermét megtöltötték az érdeklődők a BrillBird országjáró turnéjának, a Brill Napok-nak Baranya megyei állomásán.