Tavaszi szalonköröm verseny eredményhirdetés

Az új 2020-as tavaszi-nyári újdonságok megjelenése után versenyt hirdettünk BrillBird anyagokkal dolgozó körmösök számára. Jó volt látni, hogy mennyien jelentkeztetek a versenyre és milyen ötletesen, sok féle módon használtátok az új anyagokat. A munkáitokat egy hónapon keresztül fogadtuk és a nagyon nehéz volt a...

Szalonköröm Verseny a BrillBird 2020-as tavaszi újdonságaival

Rendhagyónak számít, hogy a BrillBird időről időre szalonköröm versenyt indít, ahol megmérettethetitek magatok, illetve ötleteket is gyűjthettek milyen szalonkörmök készíthetőek a trend színekkel. Idén tavasszal is számtalan gyönyörű új szín jelent meg illetve igazán különleges nailart kiegészítők.

Viszonteladóink nyitvatartása

Kattints az aktuális listáért!

Nails Premier 2020 tavasz élménybeszámoló

Idén rendhagyó módon online kellett megrendeznünk a szokásos tavaszi Nail Premierünket. Próbáltuk a legtöbbet kihozni a helyzetből, amit csak lehet és a tőlünk telhető legjobb tudásunk szerint bemutatni nektek az új árnyalatokat és mintákat.

Nails Premier anyaglista

Mint mindig, így most is leírjuk nektek milyen anyagokat használnak fel oktatóink a Nails Premieren, hogy be tudjátok szerezni őket és Ti is el tudjátok készíteni e az általuk bemutatott mintákat, valamint gyakorolni őket a későbbiekben.