Áprilisi akció a BrillBirdnél

Bolondos április, élénk színekkel, ezért is gondoltuk, hogy örülnétek ha kedvenc Frosty Neon gél lakk és zselé színeiteket -20% kedvezménnyel tudjátok beszerezni. Szintén nagyon kedvelt Elegant lámpák is két színben akciósak, érdemes elgondolkodni a Future Gel kipróbálásán is, ha eddig nem tettétek, nagyon hálás anyag...

BrillBird Szalon Nails Premier '19 Tavasz - Minden információ!

Jönnek a tavaszi-nyári trendek, újdonságok, akciók a BrillBird szakmai rendezvényén. Várunk titeket április 7-én a Corvin Moziba, ahol 9 órától megnyit a boltunk, 10 órától pedig kezdetét veszik az ingyenes egész napos előadások a moziteremben, és a workshopok. A 20 méteres mozivászonra vetített élő előadások alatt...

Februári BrillBird akció

Mindjárt vége a télnek, mégis lassan jön a tavasz, de mi teszünk róla, hogy ez a hónapod is jól teljen! Ezért is képregény stílusú világot hozott létre grafikus kollégánk a havi akciós termékek köré, ezzel is egy kicsit elterelve a gondolatokat a szürke, hidegebb napokról.

Biztonsági és higiéniai előírások az applikációhoz! Néhány szembetegség, hogy felismerhesd és időben kezeltesd!

Baleset- és a szembetegségek elkerülése érdekében a következő alap dolgokra ügyelj és mindenkor tartsd is be! Pári Nikoletta írása a higiénikus és biztonságos szempillaépítésről.

Így indultam el a műkörmös pályán - Ti történeteitek!

Van nekünk egy szuper csoportunk Facebookon, ami igazi közösséget alkot: a BrillBird közösség. 2019-ben minden héten új témát indítunk, hogy még többet beszélgessünk, fontos témákat megvitassunk, mert hiszünk benne, hogy egymást segítve is lehet egyedi siker!