A BrillBird Karácsonyi Szalonköröm Verseny nyertesei és díjazottjai!

Lezárult a 2012. évi BrillBird Karácsonyi Szalonköröm Verseny. Hihetetlen érdeklődés mellett, összesen 291 fénykép érkezett melyekkel neveztetek a megmérettetésbe. Nem volt könnyű a döntés, de íme a nyertes pályamunkák, és a különdíjazottak. Rengeteg kép érkezett a versenyre, lelkesedésetek és munkáitok arra...

Tévhitek a műszempilláról

Honnan tudod, hogy jó szempillás szakembert választottál? Miről ismered fel, hogy ki az, aki minőségi munkát készít és rábízhatod magad? Olvasd el Pári Nikoletta cikkét és kiderül.

Ilyen volt a BrillBird Szalon Nails Premier 2016 ősz

Piros moziszékek, hatalmas vászon, amire több száz szem meredt, nézve körmös előadásainkat a BrillBird Szalon Nails Premieren a Corvin Moziban.

Interjú Diószegi Bea professzionális kozmetikussal a LadyLash nemzetközi oktatójával

A LadyLash márka megújulása kapcsán beszélgettünk Diószegi Beával, aki a brand nemzetközi oktatója, mindemellett professzionális kozmetikus. Kérdeztük a kezdetekről, trendekről, kinek is ajánlott ez a szakma.

Nails Premier Szalon Köröm Verseny - Eredményhirdetés

Az ősz elején indítottuk Szalon Köröm Versenyünket, ahova a vártnál sokkal több pályázat érkezett. A közel négyszáz nevezés egyrészt hatalmas öröm volt számunkra, hogy ilyen sok BrillBird termékkel, gyönyörűen dolgozó műkörmöst láthattunk, másrészt nagyon nehéz volt a döntés.