BrillBird Black Friday - EXTRA AKCIÓK!

Kedves BrillBirdösök! Idén nagyon változatos és jelentős árkedvezményekkel készültünk Nektek. Nálunk a Black Friday több, mint egy hétig tart, és mindvégig érdemes lesz nyomon követni az újabb és újabb jelentős akciókat.

Egy műköröm ára - Marton Bettina írása

Elérkezett az idő, hogy beszéljünk az árakról. Megint egy csoportban akadtam a témára, amivel teljesen egyet értek és gondoltam mondatokba foglalom a véleményemet.

BrillBird novemberi akció

Novemberben az egyik kedvenc építőtöket zsákmányolhatjátok be -15% kedvezménnyel az ICY BUILDER GELT! Az ünnepi csillogás is főszerepbe kerül, hiszen a Diamond Gel árnyalatait szintén jelentős kedvezménnyel szerezhetitek be. Mindez csak a kezdet, nézzétek meg további akcióinkat és spóroljatok ebben a hónapban is! A...

BrillBird sikerek és küzdelmek a londoni Nailympián

A Nailympia a műkörmösök legnívósabb versenye, amelyet minden évben három kontinensen rendeznek meg: az USA-ban, Ausztráliában, és legutóbb Londonban. A verseny helyszín monumentális, a tömeg elképesztő és a hangulat egyszerre rémisztő és felemelő egy műkörmös számára, 12 kategóriában 900 versenyző indult.