Nyaralós körömtrend

A nyári hónapokban még a visszafogottabb körmök kedvelői is a komfortzónán kívül választanak, főleg ha nyaralásról van szó. Ilyenkor a strandon a köröm a kiegészítő, ami akkor is nagyon jól tud kinézni, ha passzol a fürdőruhához vagy ha nagyon eltér tőle. Ilyen a nyár, bohókás, könnyebb, a szokásoktól eltérő.

Júniusi akció a BrillBirdnél

Beléptünk az első nyári hónapba, az év legforróbb évszakát pedig, csak is égetően nagy, de igazán kellemes kedvezményfrissítővel indítjuk. A megújult, tökéletes EXTRA TOP fedőfényt -20% kedvezménnyel szerezhetitek be, ahogy a kedvenc építőzseléteket az ICY GEL 15 ml-s kiszerelésben kapható.

Májusi akció a BrillBirdnél

Csukjátok be a szemeteket, és gondoljatok májusra! Mit jut eszetekbe? Már zöld minden, virágzanak a gyümölcsfák, megjelennek az első termések, rétek, kertek, utcák bevirágoznak! Ehhez az életérzéshez társítottuk az e havi akciót, gyönyörű Brush&Go zselé színekkel, Hypnotic Gel&Lac készlettel, színes porcelánporokkal.

Master Class - Ingyenes online képzés műkörmösöknek

Május 5-én újra Master Class, ingyenes online oktatással várunk Titeket! Csatlakozz hozzánk és 3 BrillBird nemzetközi bajnok oktatóitól lesheted el népszerű szalonmintáikat, fogásaikat, trükkjeiket. A 3 órás oktatás a nyár jegyében fog telni telis-tele vidám, színes, a szalonban is könnyen kivitelezhető mintákkal.

BrillBird Szalon Nails Premier 2019 tavasz - Élménybeszámoló

Április első hétvégéjén a Corvin Moziban a BrillBird körmöké lett a főszerep! Debütáltak a 2019 tavasz-nyár újdonságok, a helyszínre költözött a boltunk és előadásokkal, ajándékokkal, kedvezményekkel vártuk a műkörmös szakma szerelmeseit.