Megújult a BrillBird Törzsvásárlói Program!

Mi is a BrillBird törzsvásárlói rendszer? Egy átlátható, könnyen használható törzsvásárlói rendszer, melyben te határozhatod meg, hogy összegyűjtött pontjaidat mire váltod be, így igényeidhez maximálisan igazodik.

Csiszolófej kisokos - segítünk melyiket mire használd!

Csiszolófej összeállításunkban segítünk Nektek eligazodni a különféle fejek használatával kapcsolatban, hogy a megfelelő célra használjátok őket és vendégeiteknek minél tökéletesebb manikűrt készíthessetek.

Nyári Master Class Anyaglista

Szokásunkhoz híven megosztjuk veletek július 18-ai Nyári Master Class-nuk anyaglitáját, hogy be tudjatok szerezni mindent és a lányokkal együtt tudjatok gyakorolni. A termékek linkjét a nevekre kattintva meg tudjátok nyitni.

Nyári körömtrendek

Igaz az időjárás egyelőre nem hajaz annyira a nyárra, de mi már nagyon készülünk az igazi nyár forróságra, ami a körmeinket illeti. Bár a Pantone 2020-ban a Classic Blue árnyalatot választotta meg az év színének, mi ettől kicsit elrugaszkodunk és az élénkebb színek felé vesszük az irányt.

Nyári Master Class

Nyáron sem hagyunk titeket meglepetés és tudás nélkül. Ha a nagy melegben, vagy épp a nagy esőzésben (ki tudja mire számítsunk idén) motiválatlanok lennétek, akkor van egy jó hírünk! Július 18-án délután 5 órától három grácia egy fantasztikus előadás sorozattal készül nektek a BrillBird Facebook oldalán.