I. BrillBird Nyári Egyetem

Töltsetek egy szuper hetet a BrillBird mesteroktatóival Nyári Egyetemünk keretein belül.

Desginer zselék, a visszatérő kérdés

Mivel a Designer zselé egy elég népszerű anyagunk és szerencsére sokan használjátok, így biztos többen is találkoztatok már azzal a ténnyel, hogy némelyik tégelyben látszólag kevesebb anyag van, mint a másikban. A tények tisztázása érdekében született meg ez a rövid cikk.

Online Szalon Nails Premier 2021 tavasz

Mint azt megszokhattátok, idén tavasszal is megrendezzük a Szalon Nails Premiert, hogy oktatóink bemutatásában megismerkedjetek tavaszi újdonságainkkal. A tavalyiakhoz hasonlóan, most is rendhagyó módon online előadások formájában vehettek részt a bemutatókon.

A 2021-es év színei

A világos napsárga és nyugtató szürke lett a Pantone Intézet választása alapján az év színe 2021-ben. A két szín olyan sokoldalú színkombinációt biztosít, amitől optimistának és feldobottnak érezhetjük magunkat, nem mellesleg körmökön párosítva is nagyon jól mutatnak együtt.

Őszi szalonköröm verseny eredményhirdetés

Az új 2020-as őszi-téli újdonságok megjelenése után versenyt hirdettünk BrillBird anyagokkal dolgozó körmösök számára. Jó volt látni, hogy mennyien jelentkeztetek a versenyre és milyen ötletesen, sok féle módon használtátok az új anyagokat. A munkáitokat egy hónapon keresztül fogadtuk és a nagyon nehéz volt a...