Marton Bettina - Műköröm tanfolyam oktató

Marton Bettina - műköröm tanfolyam oktató

Titulus: BrillBird Nemzetközi Oktató, Olimpia Bajnok - London 2012, BB CUP GYŐZTES, Négyszeres magyar díszítő bajnok


2008 óta foglalkozom műkörömépítéssel. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a munkám a hobbim és szenvedélyem is egyben. Imádom a kihívásokat, és ha sikerrel zárul egy verseny az egy visszaigazolás számomra, hogy megéri gyakorolni, fejlődni.

Első komolyabb versenyemen 2012 szeptemberében a Londoni körömolimpián aranyérmes lettem tip-box kategóriában.


Oktatásaimon igyekszem a tanulóknak a maximális tudást átadni és nagyon örülök, ha sikerül még jobban megszerettetnem velük a szakmát!

 

 

Marton Bettina műkörmös tanfolyamai:

Szalonvirágok

KEZDŐKNEK IS!

Csillogó Varázslat

Gyere és tanuljuk meg együtt a csillogó karácsonyi mintákat, hogy az ünnepi asztalnál is gyönyörűek legyenek a körmeid. :)

Magic Spider

Szeretnéd frissíteni a szalonmintáid palettáját? Akkor ez az oktatás neked való! Ismerd meg az egyik legújabb körömdíszítést és dobd fel a spideres vonalakat különböző virágokkal és indákkal. Mindez mellett ismerj meg új háttéreffekteket, amik akár önmagukban is díszei lehetnek a körmöknek! Nem csak nehéz és...

Magic Colors

Szeretitek a színes, vidám körmöket? Szeretnétek egy igazán látványos, bonyolultnak tűnő de annál egyszerűbb technikát elsajátítani? Akkor a Magic Colors képzést neked találtam ki! Egy speciális technikával igazi szivárványos, színátmenetes mintát varázsolhatsz a vendégeid körmére, ráadásul könnyebben, mint...

TÜNDÖKLŐ KÖRÖMÉKSZEREK 17. kerület

Bettina különleges ékszerhatású körmöket hoz nektek, ezen a képzésen, mellyel valódi luxus érzést teremthettek. Rövidebb és hosszabb körmökön is nagyszerűen mutatnak a 3D minták, melynek különlegességét strasszokkal, kövekkel emeli ki Bettina. Ha luxus szintre szeretnéd emelni műköröm díszítő tudásod, akkor...

Dark Design

Egy igazán látványos technikát és mintákat mutat neked ezen a tanfolyamon Bettina,hogy profin tudd alkalmazni vendégeiden is az árnyékolás és színösszemosás igazi rejtelmeit.

Neon Painting

Dobd fel a nyarat egy igazán neonos, nyári hangulatú minták készítésének megtanulásával!

Pink Glam

A tanfolyamon megismerkedhetsz a 3D zselé különböző felhasználási módjával, gyönyörű szép csillogó, elegáns díszítéseket tanulhatsz, melyek garantáltan feldobják a hétköznapokat.

Tündöklő körömékszerek

Bettina különleges ékszerhatású körmöket hoz nektek, ezen a képzésen, mellyel valódi luxus érzést teremthettek. Rövidebb és hosszabb körmökön is nagyszerűen mutatnak a 3D minták,melynek különlegességét strasszokkal, kövekkel emeli ki Bettina.

3D Fantasy

Elragadó 3D minták, melyeket 3D Forming zselé és 3D színes zselé felhasználásával alakítunk ki, mindvégig figyelve az árnyékolás fontosságára. A képzés során a virág és a figurális ábrázolás apró trükkjeit sajátítatjátok el, megtapasztalhatjátok mennyire fontosak a tökéletes végeredmény szempontjából...

FLOWER MIX - Virágok négy technikával

A te vendégeid is imádják a virág mintát műköröm illetve gél lakk felületén? Akkor ez a képzés pont neked való. Megtanuljuk különböző technikákkal elkészíteni a nailart virágokat, hogy Te is magabiztosan vághass neki egy-egy szalon virágmintának. Törekszünk a szalonban jól használható minták kialakítására, így...

Díszítő oktatás ajándékkupon

Tanfolyam ajándékba Ha igazán hasznosat szeretnél ajándékozni, akkor válassz szerettednek/barátnődnek egy díszítő vagy építő tanfolyamot.

Fashion - trendy műköröm design

Szereted a csajos, különleges műköröm díszítéseket? Akkor ebben a tanfolyamban nem fogsz csalódni. Szalonra hangolt, látványos, mégis egyszerű technikákat tanulhatsz. Kezdőknek is garantált sikerélmény! A tanfolyamon elsajátítható ismeretek: zselés festés, árnyékolás, csajos minták gyorsan, vékony vonalak, szín...

Csodálatos karácsonyi körömminták

Ezen a képzésen fantasztikus karácsonyi mintákat tanulhattok meg Marton Bettinától. Elsajátíthatjátok a zselés, akril és liquid metál festés technikáját. A legnépszerűbb karácsonyi mintákkal várhatjátok a vendégeiteket a téli időszakra. KEZDŐKNEK IS AJÁNLOTT!!!

Porcelán hatású zselés minták 3 dimenzióban

Szeretnél mesteri porcelán díszítést, de nagyon hamar megköt az anyag? Nem sikerülnek jól a porcelán minták? Nem tudsz a szalonban porcelánozni az erősebb szaghatás miatt? Ezt a tanfolyamot Neked találták ki! Díszíts kedvedre, formázz korlátlan ideig, amíg begyakorlod kedvenc porcelán hatású mintáidat 3D Forming Gel...

Rózsaszín romantika- akril festés zselés körmökre

Bettina ismét elhoz Nekünk egy másik látásmódot, melyet könnyedén használhatunk a hétköznapokban. Megtanulható a színelmélet, színkeverés alapjai, a fény és az árnyék hatása, a színes akrilfestékek közül a rózsaszínre fókuszálva.

Pasztell design

A pasztell színek használata nagyszerű mód arra, hogy színes, de mégsem tolakodó, harmonikus mintát készítsünk. A visszafogottabb pasztell színekből bátran használhatunk, az alkotás nem lesz túlzó.

Ünnepi csillogás

Ezen az oktatáson minden olyan mintát elsajátíthatsz ami a csillogásról, karácsonyról és a szilveszterről, vagy a báli szezonról szól. Legyen szó transzferfóliáról , zseléről, festésről vagy ékszereffektről. Itt garantáltan szalonban könnyen alkalmazható, mégis ünnepi és különleges díszítéseket fogsz tanulni!...

Minden, ami Géllakk

Az oktatáson megismerkedhetsz az összes géllakk fajtával és díszítési technikával. Többek között lesz macskaszem, Liquid metal, Hypnotic és Brush&Go géllakk, illetve géllakkal való festés, egyszerű, de látványos díszítési technikákkal. Kezdőknek, illetve nagy géllakkos vendégkörrel rendelkező körmösöknek...

Finom elegancia

Készülj fel az ünnepi alkalmakra ragyogó díszítésekkel. Legyen az a báli szezon, szalagavató, ballagás, vagy egy elegáns party, vendéged különlegesnek fogja érezni magát.

3D hatású Liquid Metal Díszítések

Szereted a feltűnést, a csillogást, a fémes hatást és a különleges díszítéseket? Akkor ebben a tanfolyamban nem fogsz csalódni. Szalonra hangolt, látványos, mégis egyszerű technikákat tanulhatsz az év egyik legütősebb anyagával a Liquid Metál Gel&Lac-al! Kezdőknek is garantált sikerélmény!

Transzferfóliás díszítések - látványos minták kiemelése

Szereted a feltűnést, a csillogást, a fémes hatást és a különleges díszítéseket? Akkor ebben a tanfolyamban nem fogsz csalódni. Szalonra hangolt, látványos, mégis egyszerű technikákat tanulhatsz az év egyik meghatározó díszítésével, a transzferfóliával. Kezdőknek is garantált sikerélmény!

Vintage style - régi korok stílusa, modern köntösben

A romantikus díszítések a gyengéid? Unod a megszokott motívumokat és valami újat szeretnél? Ez az oktatás csak rád vár! Fess égetett szélű papiruszt, borítékot régi pecséttel, antik porcelán mintákat, vagy akár aranyórát. A tanfolyam különlegessége még, hogy a régi mintákat különböző trendi díszítési...

Cukiságok

Ha már unod a virágmintát és valami igazán édesre vágysz, akkor ez a képzés csak rád vár. Pillanatok alatt mennyei finomságokat varázsolhatsz vendégeid körmére könnyedén.

Black & White - bármely két szín izgalmas kontrasztja modern és attraktív mintákkal

Klasszikus párosítás, modern végeredmény. A szalonok legnépszerűbb két színéből kialakított minták a különleges árnyékolási technikának köszönhetően érdekesebbek, mint valaha. Ezzel a kombinációval a legkülönfélébb minták is újszerűen hatnak a szalonkörmökön.

3D Porcelán Díszítő Továbbképzés

Olimpiai Bajnok oktatónk Marton Bettina műkörmös képzését azoknak ajánljuk, akik a porcelánnal való műköröm díszítésben szeretnének rutint szerezni, elegáns 3D porcelán díszítéseket szeretnének vendégeik körmére varázsolni, mindezt a kiváló minőségű BrillBird Color krémporcelánokkal és Paint festő porcelán...

Tanulói vélemények

005 Schreiner Adél 2015.10.15 - 20:43

Szerintem Marton Bettina egy nagyon precíz és kiválló oktató. Az oktatáson nagyon jól éreztem magam, nagyon emberbarát és végtelenül türelmes, azon felül a tudását is át tudja adni. Mindenkinek szívből ajánlom a tanfolyamjait, kamatozni fog az általa megszerzett tudás :) .

004 Bagarus Andrea 2012.08.19 - 11:31

Sziasztok! Én Bettina 3D porcelán díszítő oktatásán vettem részt! Nagyon tetszett,nagyon jó hangulatban telt és nagyon sok mindent tanultam tőle! Kedves,türelmes,nem bántam meg hogy hozzá mentem:)

003 Molnár Zoltánné Anikó 2012.08.16 - 18:15

Tisztelt BB. Én BB anyagokra váltottam, nagyon meg vagyok vele elégedve, köszönhető ennek a színvonalas oktatásnak. Marton Bettinánál 3D porcelán díszítő tanfolyamon vettem részt,nagyon ügyes, türelmes,szakmaiag igen felkészült.Bán Nikinél is jártam, a technikát nagyon át adta, itt is sokat tanultam. Zsuzsinál pedig a szakma szeretetét is át vettem. Köszönöm nekik. Ha tehetem minden nyílt napon ott vagyok, nagyon jól szoktam érezni magam. Mint mondtam áttértem a BB anyagokra én nem bánom, mert nagyon jó, köszönöm, találkozunk szeptemberben, Anikó

002 Temesváriné Pető Bernadett 2012.08.14 - 18:11

Sziasztok! Szegeden vettem részt Bettina által tartott porcelán díszítő tanfolyamon, ami nagyon jó volt, mert sokmindent tanulhattunk tőle! Én idegenkedtem a porcelántól, de a tanfolyamnak köszönhetően nagyon szép mintákat tudok készíteni, úgy érzem tényleg fontos volt számára, hogy a tudását átadja nekünk ezért nagyon várjuk legközebb is!!! Köszi BrillBird és köszönjük Marton Bettina!!!

001 Ignácz Ibolya 2012.08.14 - 17:28

Sziasztok! Nagy örömmel tudok beszámolni az augusztus 12-én Veszprémben - MARTON BETTINA által megtartott 3D porcelán díszítő továbbképzésről! Bettina kitűnő szakember, nagyon készséges, jó oktató, s egyben elbűvölő személyiség,,, Bármit lehetett tőle kérdezni,,, ha kellett 5-6-szor is bemutatta az aktuális mintát!! Személyenként is foglalkozott velünk! Olyan mintákat tanított, amit szívesen viselnek majd a vendégek! Gratulálok a BB-nek, hogy oktatói között van Bettina! Bármikor szívesen részt veszek majd további oktatásain!