Kovácsházy - Pári Nikoletta - Műköröm tanfolyam oktató

Kovácsházy - Pári Nikoletta - műköröm tanfolyam oktató

Titulus: vendégoktató


 

2014 novemberében végeztem el a BrillBird OKJ Kézápoló és műkörömépítő képzését. Ezután több technikai és díszítő tanfolyamon is részt vettem. 2015. februárjában a LadyLash Classic Style 1:1 képzésére jelentkeztem és beleszerettem ebbe a folyton változó- és igazán szép szakmába. Ezután több szempillás technikai továbbképzést is elvégeztem munka mellett, és folyamatosan kerestem a modelleket a portfóliómhoz.

2016, 2017 és 2018-ban volt szerencsém egy kis ideig Amerikában kint élő magyar hölgyeknek építenem. Szempilla Stylistként dolgoztam. 2018 júniusától szakmai cikkeket kezdtem el írni azért, hogy kis segítséget nyújtsak a frissen végzett szempillásoknak és a klienseknek. A LadyLash és a BrillBird gondozásában meg is jelentek ezek az írások.

2018 augusztusában egy Classic Style 1:1 3 napos magánoktatást is tartottam, amelyhez tananyagot is írtam. Idén Áprilisban OKJ Szépségtanácsadói képesítést szereztem illetve III. helyezést értem el Art- Kategóriában a Lash&Lashes Pillás Kupáján. Különösen az Art munkákat- témákat kedvelem. Az utóbbi időben több ilyen munkát is készítettem, próbálom ezzel is fejleszteni magam, és további versenyeken, eredményesen részt venni. Nagyon boldog voltam, mikor felkértek a LadyLash Szálankénti Szempilla - babafejes képzésére, mint oktató. Nagyon szeretem folyamatosan képezni magam és fontosnak tartom, hogy biztos alapokkal induljunk-gyakoroljunk és építkezzünk tovább. 

Várlak Sok Szeretettel!

 

Kovácsházy - Pári Nikoletta műkörmös tanfolyamai:

Ladylash Stylist - (babafejen) Kovácsházy Pári Nikolettával

A klasszikus, egyszálas szempilla építési technikát sajátíthatod el LadyLash Stylist képzésünkön. Magas színvonalú, gyakorlatorientált képzésünk során mindössze egy nap alatt elsajátíthatod a luxus minőségű, azonban kedvező árú LadyLash tartós szálankénti szempilla hosszabbítás lépéseit az első felhelyezéstől...