Kovács Erika - Era - Műköröm tanfolyam oktató

Kovács Erika - Era - műköröm tanfolyam oktató

Titulus: Többszörös díszítő bajnok, Nailart Magyar Kupa II. helyezett, Háromszoros BrillBird Szalonköröm Verseny Győztes


Kovács Era 2015 márciusától a BrillBird oktatói csapat tagja. Számos haza versenyen bizonyított már, több első helyezést is szerzett, illetve már nemzetközi versenyen is a dobogó második fokára léphetett. 

Erika munkáival rendszeresen találkozhattatok a BrillBird Facebook oldalán, melyek óriási like, illetve megosztást értek el, valamint a legutóbbi három szalonkörömversenyünkön is őt választotta meg a szakmai zsűri egyhangúan győztesnek. 

Kovács Erika - Era műkörmös tanfolyamai:

Csipke variációk szalonkörmökön

A csipke minta hatalmas divat nemcsak ruhákon de körmöket díszítve is. Kovács Era oktatónk gyönyörű szép csipke mintákat mutat neked visszafogott, de mégis látványos színeken, amivel garantáltan elkápráztatod a vendégeid.

Pár perces szalonminták

Gyors pár perces díszítések ami nagyon jól használható a szalonmunkában. Azoknak ajánlom akik valami változatosat, gyorsat szeretnének nyújtani vendégeinek.

Design art szalonhosszon

A tanfolyamot azoknak ajánlom akik valami egyedit, különlegeset szeretnének alkotni vendégeiknek.A Designer gélek használatával gyönyörű motívumokat tanulhatsz Art stílusban szalonhosszon.

Designer virágminták szalonkörmökön

A DESIGNER GEL színek egy új dimenzióba helyezik a mintákat, könnyebben érhetünk el velük látványos díszítéseket. Nem véletlen, hogy újabb árnyalatokkal jöttünk ki ősszel, amelyekkel még szélesebb skálán tudtok mozogni a minták terén. Gyertek el Era képzésére, ismerkedjetek meg ezzel az anyaggal és készítsetek...

Bársony hatású virágminták szalonhosszon

A tanfolyamot azoknak ajánlom akik valami egyedit, különlegeset szeretnének alkotni vendégeiknek.

Exotic Moments

Készüljünk együtt a nyárra, szezonra hangolt díszítésekkel.

Trendy design géllakkal

A gél lakkozás töretlen sikernek örvend, dobd fel a hétköznapokat dizájnos díszítésekkel. A vendégek egyre nagyobb része kér gél lakk körmöt a szalonokban, talán mondhatni, hogy az épített műkörmök egy kicsit háttérbe szorultak. Így előtérbe kerültek a gél lakk minták, a rövidebb gél lakk körmökön is...

Romantic Style

Romantikus műköröm minták szalonkörmökre hangolva. Általánosan elmondható, hogy a vendégek rajonganak a romantikus műköröm mintákért a virágokért, csipkéért, szív mintáért.

Díszítő oktatás ajándékkupon

Tanfolyam ajándékba Ha igazán hasznosat szeretnél ajándékozni, akkor válassz szerettednek/barátnődnek egy díszítő vagy építő tanfolyamot.

Ünnepi szalon mix

Alkoss vendégeidnek egyedi és különleges műkörmöt az ünnepekre. Változatos karácsonyi műköröm minták különböző anyagok felhasználásával. Kovács Era a szalonmunkába beépíthető díszítési technikákat, egyszerű, de látványos műköröm mintákat segít elsajátítani, amivel még különlegesebbé tehetitek...

Silk

Lenyűgöző minták és virágok az egyik legnagyszerűbb díszítési technikával a körmös szakmában! Kiemelkedő három dimenziós és hordható ám mégis látványos festés a legtökéletesebben formázható anyagokkal, azoknak, akik valami különlegesre vágynak. Különleges díszítési technika a magas pigment tartalmú és...

Hollywood Candy - Három dimenziós neon szalon díszítések és ékszer hatású körmök

Elbűvölően trendi, kidomborodó hatású zselés díszítés. A leggyakrabban használt Brush&Go zselékkel és a legújabb színtrend variációkkal tanulhattok ötletes szalonmintákat. Amit ezen a tanfolyamon elsajátíthatsz: Brush&Go zselék használata és szalon díszítési technikák.

Esküvő mix

Esküvői díszítések transzferfóliával, Liquid Metal-lal, zselével. Babyboomer, Russian Gold, 3D hatások.

Ékszer hatású körmök

A tanfolyam során látványos szalon díszítéseket tanulhattok. Megismerkedhettek a transzferfólia használatával, vékony vonalvezetéssel és a Brush&Go zselé használatával.

Extravagáns minták szalonhosszra fejlesztve

A tanfolyamot azoknak ajánlom akik szeretnének valami extrát alkotni vendégeiknek gyorsan, egyszerűen a mindennapi szalon munka során. A tanfolyamot kezdőknek is ajánlom.

Villámgyors franciavariációk

Az örök klasszikus, a szalonok kedvence, a francia sosem megy ki a divatból, szezonról szezonra megújul. Most ennek a képzésnek köszönhetően Te is naprakész tudással felvértezve várhatod vendégeidet. A tanfolyamon expressz, ugyanakkor extravagáns mintákat mutatunk be, melyeket akár kezdő körmösök is könnyedén...

Gel&Lac díszítések, avagy miként dobjuk fel a hétköznapokat

A géllakkozás töretlen népszerűségnek örvend a vendégek körében, azonban egyre kiforrottabb trendek is övezik ezt a technikát, így Era is igyekszik valami egyedit nyújtani. Most megtanulhatod legnépszerűbb mintáit, megismerheted az anyagcsoportban rejlő lehetőségeket vendégeid legnagyobb örömére.

Expressz Zhostovo Hatás

A világhírű Zhostovo minták már sokunkat elkápráztattak. A BrillBird palettáján ez a képzés ezidáig nem volt megtalálható, azonban most Era ezeknek a mintáknak, illetve ilyen hatású mintáknak a megfestésének lépéseit és titkait mutatja be Nektek.

Műkörömépítő tanfolyamok időpontjai, helyszíne:

2018 június

Extravagáns minták szalonhosszra fejlesztve

A tanfolyam kezdete: 2018-06-28 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

2018 július

Csipke variációk szalonkörmökön

A tanfolyam kezdete: 2018-07-09 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

Exotic Moments

A tanfolyam kezdete: 2018-07-27 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

2018 augusztus

Pár perces szalonminták

A tanfolyam kezdete: 2018-08-06 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

Expressz Zhostovo Hatás

A tanfolyam kezdete: 2018-08-13 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.