Bedő Babett - Műköröm tanfolyam oktató

Bedő Babett - műköröm tanfolyam oktató

Titulus: BrillBird Nemzetközi Oktató, BB CUP győztes, BrillBird Valentin-napi szalonköröm verseny győztese


2008-ban szereztem meg a Kéz és Lábápoló,műkörömépítő OKJ-s bizonyítványt. Célom a folyamatos továbbképzések által,tudásom bővítése. Szerencsés embernek tartom magam,mert elmondhatom a munkám a hobbim is.
Eredeti szakmámat tekintve porcelánfestőnek tanultam.Pécsett a Zsolnay gyárban dolgoztam 16évet, aranyozóként. A képzőművészet a festés mindig is vonzott és ezt a körmökön is előszeretettel alkalmazom. Fontos számomra,hogy vendégeim elégedettek legyenek,igyekszem egyéniségükhöz illő körmöt és díszítést készíteni.


Bedő Babett műkörmös tanfolyamai:

Porcelán hatású minták zseléből

Ha eddig csak kacérkodtál a 3D porcelán díszítésekkel de nem tudod,hogy állj neki,akkor ez a tanfolyam neked szól. A tanfolyamon elsajátíthatod a 3D-s virágokat a Forming zselé segítségével. Könnyedén formázható és korlátlan ideig alakítható zselé,amivel gyönyörű 3D-s mintákat alakíthatsz ki.

Aquarell hatás Hypnotic géllakkal

Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz az aquarell festés, finom és könnyed technikájával,amit a Hypnotic géllakkokkal teszünk még káprázatosabbá

Colorful Natural

Ezen a tanfolyam gyönyörű szép színes virágokkal ismerkedhetsz meg. Elsajátítása után vendégeid körmeire meseszép látványos motívumokat varázsolhatsz. Megtanulhatod,hogyan kell színeket ízlésesen összehangolni és könnyeden felfesteni.

Shabby Chic

"Shabby Chic" amely egyszerre romantikus és rusztikus, bájos és elegáns. A színvilágot a finom pasztellszínek, a rózsaszín, menta, bézs uralják.

Aquarell festés kezdőknek is!

Bepillantást nyerhettek az akvarell krémfestékekkel történő festés rejtelmeibe. Elsajátíthatjátok a színelmosást, satírozást. Vékony vonalakkal megtanulhatjátok kiemelni a mintákat, hogy életre keljenek a minták vendégeitek műkörmén.

Vintage style

Megtanulhatjátok a színösszemosást, árnyékolást Brush&Go fixálásmentes műköröm zselékkel. Megismerkedhettek a hajszálvékony zselé vonalak technikájával, színek keverésével, mindez vintage stílusban. Rendkívül divatos és népszerű manapság a vendégek körében ez a romantikus, elegáns műköröm díszítési minta a...

Díszítő oktatás ajándékkupon

Tanfolyam ajándékba Ha igazán hasznosat szeretnél ajándékozni, akkor válassz szerettednek/barátnődnek egy díszítő vagy építő tanfolyamot.

Zselés festés, transzferfóliával kombinálva

Ezen a képzésen Bedő Babett elegáns mintákkal karöltve tanítja meg nektek a transzferfólia helyes használatát és a zselés díszítést.

Virágok és csipke hatás a mindennapi szalonmunkában

Ezen a tanfolyamon életre keltheted akril virágaidat, sőt, a nyomda technika világába is belepillanthatsz!

Nyári varázslat zselés festéssel

Nyári varázslat zselés festéssel Elsajátítható ismeretek: színek és minták kombinálása és kivitelezése, színátmenetek készítése, vékony vonalak, árnyékolás, színek használata, megfelelő anyagfelvétel és ecsethasználat, látványos, könnyen elsajátítható festési technika, amellyel kezdők és haladók egyaránt...

Tropical Summer

Évek óta nagy népszerűségnek örvendenek az állatminták akár ruháról akár körömről van szó. A nyáron ezt megspékelhetjük virágokkal, trópusi növényekkel, vibráló nyári színekkel ami nagyon trendin hat a körmökön.

Nyomdával kombinált szalon díszítő tanfolyam

Ha szereted a gyors és látványos díszítéseket, akkor erre az oktatásra érdemes eljönnöd. Új irányzat a körömdíszítésben a különböző anyagok és technikák kombinálása. Felületi díszítés zselével. Sajátítsd el a körömnyomda technikát.

Brush&Go Gel virágok

Fejleszd rajzkészségedet, alakíts ki térbeli hatásokat. Készíts a fixálásmentes Brush&GO zselékkel élethű, térhatású díszítéseket.

Szalondíszítések One Movement festékekkel - Virágok a mindennapi szalonmunkában

One Movement - vagyis egy mozdulat, egy lendület. Ez egy olyan dekorációs, díszítő festés, ahol egy lendülettel tudjuk megfesteni a színeket, a fényeket és az árnyékokat is. Az alapok megtanulása, és biztos elsajátítása után aránylag könnyen, és gyorsan megszépíthetjük vendégünk kezét.

Szalonkedvenc: fantázia virágok gyorsan, egyszerűen, zselés festéssel

Sokszor kérnek tőled virágmintás díszítést? Akkor szeretettel várunk Babett díszítő képzésére, ahol megtanulhatod a vendégek által kedvelt virágmotívumokat, árnyékolás technikájával ötvözve, fixálásmentes Brush&Go zselék felhasználásával. A továbbképzésen 4-5 mintát is elsajátíthatsz, és új tudásoddal...

Aquarell hatás akrilfestékekkel

Ezen a képzésen az akrilfestékek egyik különleges felhasználási módját sajáthatod el, hogy miként lehet aquarell hatást elérni, mindezt Babett csajos stílusában. A legnépszerűbb virágmintáit gyűjtötte össze úgy, hogy azok könnyen megtanulhatóak és gyorsan elkészíthetőek legyenek.

Transzferfóliás díszítések akrilfestéssel kombinálva

Ezen a tanfolyamon kétféle technikát tanulhatsz meg. Egyszerűbb látványos mintákat akrilfestéssel, amelyeket transzferfóliával emelünk ki a különlegesebb hatás kedvéért. Kiválóan alkalmazható mindkét technika akár külön-külön is a mindennapi szalon munkában. Gyorsaságuk és szépségük miatt pillanatok alatt...

Téli ünnepi minták

A képzés mindig egy adott időszak legjellemzőbb motívumait gyűjti egy csokorba, hogy minden alkalomra gyönyörű és aktuális körmöket készíts vendégeid számára. Az évszakok, alkalmak és a különböző ünnepek (esküvő, karácsony stb.) jellemző motívumait bajnok oktatóink a legújabb trendek szerint oktatják. Készülj...

Nyári virágok

A képzés mindig egy adott időszak legjellemzőbb motívumait gyűjti egy csokorba, hogy minden alkalomra gyönyörű és aktuális körmöket készíts vendégeid számára. Az évszakok, alkalmak és a különböző ünnepek (esküvő, karácsony stb.) jellemző motívumait bajnok oktatónk a legújabb trendek szerint oktatja. Készülj fel...

Őszi minták

Hamarosan itt az ősz, nem csak a melegebb ruhákra, hanem a melegebb színekre is szükséged lesz! Babett most az ősz legszebb jeleneteit varázsolja a szalonokba! Harmonikus és hangulatos színkombinációk, elragadó minták jellemzik ezt a képzést, Babett sajátos bájos stílusban tolmácsolva.

Esküvő

Babett most az esküvők világába kalauzol el minden tanulni vágyót: megismerkedhetsz az aktuális trendekkel, romantikus és látványos díszítési technikákkal. A szolidtól az extravagáns menyasszonyig mindenkinek szebbé teheted a Nagy Napját! 2016 esküvői divattrendjei most a körmökön köszönnek vissza!

Think Pink – csajos minták látványos megjelenítése a különböző körömformákon

Babett megmutatja, hogy miről is álmodik a lány! Oktatónk kiváló érzékkel teremt összhangot a különböző színek és árnyalatok között, ismeri a szalonok legnépszerűbb csajos motívumait, díszítési technikáit és most mindezt megosztja veled is. Legyen szó akár virágokról, fűzőről, vagy bármely más nőies...

Műkörömépítő tanfolyamok időpontjai, helyszíne:

2018 március

Szalonkedvenc: fantázia virágok gyorsan, egyszerűen, zselés festéssel

A tanfolyam kezdete: 2018-03-23 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

2018 április

Colorful Natural

A tanfolyam kezdete: 2018-04-06 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

Aquarell hatás Hypnotic géllakkal

A tanfolyam kezdete: 2018-04-09 - 09:00

Képzés helyszíne: Kaposvár, Zárda utca 3.

Aquarell hatás Hypnotic géllakkal

A tanfolyam kezdete: 2018-04-10 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

Colorful Natural

A tanfolyam kezdete: 2018-04-20 - 09:00

Képzés helyszíne: Székesfehérvár

2018 május

Porcelán hatású minták zseléből

A tanfolyam kezdete: 2018-05-09 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

Think Pink – csajos minták látványos megjelenítése a különböző körömformákon

A tanfolyam kezdete: 2018-05-14 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.